Ρούχα Μεγάλα Μεγέθη - SizePlusOnly
Γυναικεία Ρούχα | ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
boat
×

Oh snap! We just showed you a modal..

Because we can

Cool huh? Ok, enough teasing around..

Go to our W3.CSS Tutorial to learn more!

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Στην “SizePlusOnly” δεσμευόμαστε και σεβόμαστε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει η “SizePlusOnly” για εσάς, πώς τα χρησιμοποιούμε και τα προστατεύουμε, και τις επιλογές που έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά.

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί μια διαρκή ευθύνη και συνεπώς, ανάλογα με τις αναβαθμίσεις και τις λειτουργίες της ιστοσελίδας μας, θα ενημερώνουμε και θα τροποποιούμε ανά διαστήματα και την παρούσα Δήλωση. Παρακαλείσθε να επισκέπτεσθε κατά διαστήματα την ιστοσελίδα μας https://www.sizeplusonly.gr/ προκειμένου να βεβαιώνεστε ότι είστε ενήμεροι για τυχόν αλλαγές και ότι συμφωνείτε με αυτές.

1. Ποιοι είμαστε

Είμαστε η πρώτη και κορυφαία μηχανή αναζήτησης ρούχων σε μεγάλα μεγέθη «SIZEPLUSONLY» (SizePlusOnly) με έδρα στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης, οδός Αγίου Σπυρίδωνος αρ. 17.

2. Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για εσάς;

2.1 Διευθυνση IP. Συλλέγεται με το κλικ στα προϊόντα ή διαφημίσεις.

2.2. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Συλλέγονται με την εγγραφή, στο ενημερωτικό μας δελτίο Newsletter, την συμμετοχή σε διαγωνισμούς, και προωθητικές ενέργειες.

2.3. Ονοματεπώνυμο. Συλλέγουμε προαιρετικά το όνομα και το επώνυμο των πελατών μας όταν συμπληρώνουν την αίτηση εγγραφής στο ενημερωτικό μας δελτίο Newsletter, όταν συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, και προωθητικές ενέργειες.

2.4. Στοιχεία συνεργατών. Συλλέγουμε τις επωνυμίες, τη διεύθυνση έδρας, τα ονόματα (όνομα, επώνυμο), το ΑΦΜ, την ΔΟΥ, τον αριθμό IBAN, τον αριθμό ΑΜΚΑ και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) των συνεργατών μας και των προσώπων επικοινωνίας των συνεργατών μας, για τη διεκπεραίωση των απαιτούμενων κατά τη συνεργασία μας και για σκοπούς τιμολόγησης.

3. Πώς συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν κάνετε εγγραφή στο newsletter μας, όταν εκφράζετε το ενδιαφέρον σας για τις υπηρεσίες μας, όταν επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας, ή όταν κάνετε κλικ στα εικονιζόμενα προϊόντα ή διαφημίσεις. Δεν διαθέτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κανέναν και εγγυώμεθα ότι δεν γίνεται καμία χρήση πέραν των προβλεπόμενων από τον νόμο.

4. Τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται για :

4.1. Marketing ή/και προωθητικές ενέργειες, όπως ενημέρωση και προώθηση διαφημιστικού υλικού μέσω email που στέλνουμε περιοδικά σε όσους έχουν κάνει εγγραφή στο newsletter μας, συμμετοχή σε διαγωνισμούς κτλ. Σε κάθε newsletter δίνεται η δυνατότητα στον παραλήπτη να δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να λαμβάνει άλλα newsletters από εμάς, όπως και να παραμετροποιήσει το προφίλ του.

4.2 Για την έγκυρη κοστολόγηση των διαφημιστικών υπηρεσιών μας προς τους συνεργάτες μας, και την προβολή στατιστικών για την έγκυρη αξιολόγιση της συνεργασίας μας.

4.4 Για σκοπούς στατιστικής ανάλυσης και βελτιστοποίησης των υπηρεσιών μας.

5. Νόμιμη βάση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων

5.1. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται για την έγκυρη κοστολόγηση και απόδοση στατιστικών στους συνεργάτες μας.

5.2. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται για σκοπούς προωθητικών ενεργειών, marketing και επιβράβευσης, και βασίζεται στη συγκατάθεσή σας.

5.3. Σε ορισμένες περιπτώσεις η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για τους σκοπούς έννομων συμφερόντων μας, με την προϋπόθεση ότι τα δικαιώματα και έννομα συμφέροντά σας δεν υπερέχουν των συμφερόντων μας αυτών.

6. Χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων

6.1. Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα που σχετίζονται με την καταγραφή της IP σας για όσο έχουμε ενεργή συνεργασία με συνεργάτη των οποίων τα προϊόντα κάνετε κλικ, και για δύο (2) χρόνια μετά την λύση της συνεργασίας.

6.3. Διατηρούμε προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με προμηθευτές και λοιπούς συνεργάτες μας για είκοσι (20) χρόνια προκειμένου να μπορούμε να εκπληρώνουμε την υποχρέωσή μας να διατηρούμε ακριβή αρχεία για φορολογικές ή άλλες διοικητικές αρχές.

6.4. Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα των προσώπων που έκαναν εγγραφή στα newsletters και στις διάφορες προωθητικές μας ενέργειες μέχρι τα πρόσωπα αυτά να μας δηλώσουν ότι δεν επιθυμούν πλέον να λαμβάνουν από εμάς newsletters και ενημερωτικό - προωθητικό υλικό.

6.5. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2310-200890 και ζητήστε τον Υπεύθυνο Συμμόρφωσης.

7. Εγγυήσεις που λαμβάνουμε για την προστασία των δεδομένων σας

Για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα φυσικά, τεχνικά και οργανωτικά μέτρα σε διαρκή βάση προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι αυτά τηρούνται με ασφάλεια και προστατεύονται από οποιαδήποτε απώλεια, αλλοίωση, παράνομη επεξεργασία ή μεταβολή. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα ακόλουθα:


* Επιλογή του ασφαλέστερου παρόχου υπηρεσίας αποστολής Newsletter
* Χρήση μόνο των απαραίτητων για τις αντίστοιχες υπηρεσίες δεδομένων
* Χρήση κρυπτογράφησης της ιστοσελίδας με πιστοποιητικό ασφαλείας SSL
* Χρήση πληροφοριακών συστημάτων που ελαχιστοποιούν την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων
* Πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων επί της αρχής «need-to-know».

8. Πότε και πώς διαβιβάζουμε σε άλλους τα προσωπικά σας δεδομένα;

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τρίτους παρόχους χρησιμοποιούμε το ελάχιστο δυνατόν των προσωπικών σας δεδομένων και απαιτούμε από αυτούς την αυστηρή τήρηση της Εθνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας σχετικά με την διαχείριση αυτών των δεδομένων.

Οι συνεργάτες μας έχουν πρόσβαση σε προβολή στατιστικών απόδοσης των προιόντων τους στον κατάλογο μας και δεν έχουν πρόσβαση στην IP των επισκεπτών μας, αλλά στατιστικές μετρήσεις όπως μοναδικούς επισκέπτες, μέσο όρο κλικ ανά επισκέπτη κτλ.

9. Τα δικαιώματά σας

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας, τα οποία επεξεργαζόμαστε.

Επιπλέον, έχετε τα εξής δικαιώματα:

9.1. Το δικαίωμα διόρθωσης, διαγραφής (σε ορισμένες περιπτώσεις) καθώς και περιορισμού της χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων.

9.2. Το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας για το διάστημα πριν την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.

9.3. Το δικαίωμα (υπό προϋποθέσεις) να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να τα χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε αλλού.

Τέλος, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια Ελληνική ανεξάρτητη αρχή, η οποία είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (http://www.dpa.gr/).

10. Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων εκτός της ΕΕ

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς δεν διαβιβάζονται ούτε υπόκεινται σε επεξεργασία εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

11. Χρήση cookies

Χρησιμοποιούμε cookies (μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται αυτόματα στη συσκευή σας κατά την πλοήγησή σας στο διαδίκτυο) για να υποστηρίξουμε την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδα μας, για να παρέχουμε τις διαδικτυακές υπηρεσίες μας, για να συλλέξουμε πληροφορίες και για την ορθή κοστολόγηση προς τους συνεργάτες μας.

Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies που χρησιμοποιούμε και να προσαρμόσετε τη χρήση τους στις επιθυμίες σας, πατήστε εδώ.

12. Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή τη χρήση cookies από εμάς ή για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας, ή στέλνοντας email στο info@sizeplusonly.gr.

13. Πληροφορίες Έκδοσης – Αλλαγές και Ενημερώσεις

Η παρούσα Δήλωση ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 19-05-2018. Σε οποιαδήποτε αλλαγή επί της παρούσης θα ενημερώνεστε μέσω της επικαιροποιημένης Δήλωσης στην ιστοσελίδα μας.